Spraytan

Bliv lækker brun på 15 min. Uden solens skadelige stråler. Et natur produkt der hverken indeholder parabener eller parfume.

Spray Tanning er en måde at påføre huden et tyndt lag af en professionel selvbruner-væske, og ved at anvende en ultra fin forstøvning, trænger væsken ind i det yderste hudlag. og man får en jævn, naturlig, brun kulør, uden striber og skjolder.

Behandlingen tager ca. 10-15 min, og farven holder i 5-10 dage. Jo bedre du plejer huden med fugtighedslotion, jo længere holder farven.

 

Book tid

Spraytan

  Kort om behandlingen Pris
Spraytan Bliv lækker brun på 15 min. 200
Spray-to-go Spraytan til hjemmebrug 200

 

 

 

Det aktive stof i den specielle tanning væske er DHA, som kendes fra alle selvbruner produkter. DHA er et sukkerstof der normalt udvindes af vindruer og sukkerrør, og det er helt ufarligt. Den flotte solbrune kulør opnås i de første 24 timer efter behandlingen, hvor DHA’en bliver aktiveret i de yderste hudlag. Det er således pigmentet i huden der bliver mørkere, og ikke en farve man er blevet “malet” med.

Det yderste hudlag bliver mørkere, og farven er konstant de første 4-5 dage. Herefter vil farven langsomt aftage, i takt med kroppens naturlige udskiftning af hudceller. Der er derfor ingen stoffer der bliver i selve kroppen, og derfor ingen langvarig virkning.

 

Fordele ved behandlingen:

  • Det tager kun ca 15 min.
  • Du bliver lækker brun, uden de skadelige UV stråler.
  • Du kan se et resultat med det samme
  • Beriget med Aloe Vera, som fugter og plejer huden.
  • En flot naturlig, jævn farve, der holder ca.- 7-11 dage afhængig af hvor meget man bader, træner osv.
  • Efter en spraytan behandling, vil du have en kulør der svare til mindst 4-5 behandlinger i et solarium.

Hvordan opnår du det bedste resultat?

Før behandlingen, bør du bruge en skrubbe-creme eller en skrubbe-handske i badet, for at fjerne døde hudceller og hermed gøre huden glat og ren. Derved opnår du et ensartet bruningsresultat. Eventuel barbering eller voksbehandling, skal ske mindst 24 timer før behandlingen, for at undgå at hud irritation.

Du skal IKKE smøre dig ind i fugtighedscreme ej heller bruge makeup, parfume, deodorant ( du kan dog godt have mascara på).

Tag sort eller mørkt undertøj på, samt mørkt løst siddende tøj på efter endt behandling, da produktet kan smitte af på tøjet, indtil du har været i bad 1 gang.

Hvad du ikke skal gøre:

Efter behandlingen bør du ikke gå i bad de første 6-8 timer.

Ej heller ej træne så du sveder. Du bør heller ikke svømme de første 6-8 timer efter behandlingen, da kontakt med vand vil stoppe bruningsprocessen.

Efterbehandling:

Ca- 5-10% af farven vaskes af ved det første bad, men du skal ikke blive urolig-det er helt normalt.

Farven forlænges og vedligeholdes ved at benytte en god fugtighedscreme efter badet.

Du kan med fordel luft tørre eller dubbe dig med håndklædet, efter badet, i stedet for at frottere dig, derved får du forlænget farven yderligere.