Læs lidt om os

1 Class Nails er en stor salon på 180 kvm og top professionel negleklinik hvor alt kan laves efter dine ønsker og i de hyggeligste og varme omgivelser. Vi forhandler derudover et bredt udvalg, af det vi betegner som markedets bedste negleprodukter. Vores produkter kan både købes i vores salon, samt her på 1classnails.dk.

1 Class Nails
1 CLASS NAILS ved Anamarija Saric

Vi underviser i alle stadier inden for akryl / gele, nailart, 3d art mm. og så driver vi danmarks lækreste negleskole i centrum af København.

Vi laver alt inden for de nedenstående kategorier/behandlinger men arbejder samtidig også altid med at være opdateret på de nyeste Produkter/teknikker med speciale inden for negle branchen.

Anamarija Saric er meget ærekær ift. sit arbejde og sætter en dyd i at få kunden til at føle sig velkommen og have lyst til at komme igen.

Hos Anamarija har kunden mange muligheder for selv at være medbestemmende ift. farvevalg design mv. Der er ingen opgaver som er for små til Anamarija, men hun nyder også at blive udfordret.

15 X Danmarksmester & 6. bedste i verden.

Få dine negle lavet af Anamarija Saric
1 Class Nails er en negleklinik & skønhedsklinik, der lægger vægt på skønhed og de bedste resultater.
I klinikken giver vi dig mulighed for at få lavet alle skønhedsbehandlinger samme sted.

Vi er et team af negleteknikere & kosmetikere. Vi glæder os til at se dig i klinikken, hvor vi tilbyder mange behandlingsmuligheder.

Hos 1 Class Nails bruges der udelukkende de bedste produkter på markedet inden for neglebranchen, såsom Creative Nail Design, Odyssey, Entity, Shellac, Gelish & Harmony.

Vi tilbyder en bred række af professionelle negle produkter, som matcher enhver type negl eller extension. Jeg fører de bedste produkter indenfor udstyr og værktøj til vedligeholdelse af dine negle.

Jeg har et stort udvalg af farver, glitter/metallic powders, nail art bestående af sten påsætning, logoer,stamping, fimo- figurer mm. Laver håndbyggede akryl designs, intet er umuligt.
Få et sæt smukke, kreative negle til enhver lejlighed, eller hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dine negle.

Akryl negle – Gelenegle – Gelish – Shellac – Franske fusser – Negle dekorationer m.m – Voksbehandlinger – Eyelash extensions – Bryn, Vipper, Lashlift m.m – Spraytan.

 

Vi glæder os til at forkæle dig!

Anamarija Saric
Nailtech since 2009